Szolgáltatásaink

Tervezés, kivitelezés, szaktanácsadás

A bútorgyártás területén több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, mind a fa megmunkálás mind a modern bútoripari alapanyagok, korszerű vasalatok, és a design területén.
Elsősorban a minél megbízhatóbb minőségű, magas színvonalú termékek értékesítésére törekszünk, megrendeléseinket rövid szállítási határidővel teljesítjük. Bemutatótermünkben széles mintaválasztékkal, udvarias és korrekt kiszolgálással, szaktanácsadással és tervezéssel, sok éves tapasztalaton alapuló ötletekkel segítjük vásárlóink elképzeléseinek megvalósulását.

A 16 éves szakmai tapasztalat és a szinvonalas szolgáltatások biztosítják ügyfeleinknek, hogy a konyha berendezése tökéletes, kihasználható helyiséggé válljon akár több generáción át.
Egy kézben tartjuk a  tervezést, kivitelezést, szállítást és a  beépitést, melyhez a magyarországi gyártás, az olasz és a német alapanyagok felhasználása magas minőséget és kedvező árakat biztosit minden ügyfelünk számára.

Termékeinknek magas esztétikai, kényelmi és műszaki követelménynek kell megfelelnie, ezért csak a legjobb minőségűeket ajánljuk vásárlóinknak. Munkánkat a hozzáértés, kreativitás, dinamizmus - hármassága jellemzi. Mi a minőségre nem mint lehetőségre, hanem mint alapkövetelményre gondolunk. Aki ma épít vagy építtet hosszabb távon gondolkodik, és a minőséget tartja jó befektetésnek. Ez az elvárás határozza meg a mi kínálatunkat is, ezért forgalmazzuk olyan gyártók termékeit, amik az elvárásoknak megfelelnek.

Belépés

Rólunk mondták