Mentés

ditre-logo

Cikkek megjelenítése címkék szerint: tükör

Fürdőszoba bútor

Manapság már egyre több lehetőség nyílik arra, hogy a fürdőszoba ne csupán a tisztálkodás helye, hanem a saját ízlésvilágunkat tükröző kényelmes és intim helyiséggé váljon. A lakás egyik legfontosabb helyisége kétségkívül a fürdőszoba, hiszen itt kezdődik és végződik a nap. Ahhoz, hogy enteriőrje valóban kellemes és funkcionális legyen, csupán megfelelő anyagok, színek, illetve némi fantázia szükséges.
A fürdőszoba tervezés az utóbbi évtizedben jelentős szemléletbeli váltáson ment keresztül. A fürdőtér ugyanis, korábbi mellékhelyiség szerepéből felnőve, mindennapjaink talán legfontosabb, legszemélyesebb terévé vált. A fürdőzés élvezete ma már nem csupán a császárok kiváltsága.

A fürdőszoba, noha a lakás egyik leggyakrabban használt helyisége, mégis sokszor sötét és sivár, holott pontosan a testi-, lelki ellazulás, a relaxáció színterévé kellene válnia. Ha a következő néhány évben igazán divatos és jó fürdőszobát szeretnénk berendezni, muszáj megbarátkozni a minimál design hűvös eleganciájával, játékos formarendszerével, üresen is beszédes tereivel.

 

Galéria  megtekintéseKözzétéve Termékeink

Belépés

Rólunk mondták