Mentés

ditre-logo

Cikkek megjelenítése címkék szerint: munkalap

Munkalap

Ásványi anyag "Elements" munkalapok:

Az anyag felülete meleg és selymes tapintású. Az ásványi alapanyag homogén, porózusmentes, ezáltal ideális felületi sajátosságainak köszönhetően nem látszanak meg rajta használatból eredő pecsétnyomok, könnyen kezelhető és nem ártalmas az egészségre.  Éveken át tartó használatot követően a felületet újra meg lehet munkálni és ezzel megtartja kiváló minőségét.
 Összetéveszthetetlen jellege az ásványi alapanyagoknak köszönhető, mely által a felület változatos és bársonyos érzetet kelt. A fugamentes lapösszeillesztések és a szintbeépíthető mosogatók és mosdókagylók lehetővé teszik a meghatározó mozgástereket határtalan kialakítási lehetőségeit a tervezésnél.


 

Laminált munkalap:

A laminált alapanyag a legismertebb és a leggyakrabban alkalmazott munkafelület a konyhában. A felszíne tartós, könnyen tisztítható és bőséges színváltozatokban kapható.

 

 

 

 

 


 

C+S by Lechner laminált munkalapok:

Egy felület, mely az érdes felszínű kő hatását kelti. A laminátum dombornyomása egy kiváló technika, mely lenyűgöző optikai hatást kelt. A felszín struktúráján a fény erőteljesebben törik meg, mint egy sima felületem, ami által a színek semlegessége elvész és melegséget, kellemes környezeti hangulatot sugároz.

 

 

 

 

 


 

Tömörfa munkalapok:

Tömör fa - egy modern anyag természetes kisugárzással, mely hozzájárul egy kellemes belső klíma megteremtéséhez. A lenyűgöző fa anyag melletti választás, bambusz kiegészítés révén, meghatározza az aktuális trendet lakóterületében.
A tömörfából gyártott munkalappal Ön egy darabka színtiszta természetet kap. Az alkalmazott fafajták, a gőzőlt bükk, a jávor, a cseresznye, a dió, az akác és a juhar, ami bioanyagokkal, több rétegben van impregnálva.
Ezeket a lapokat időről-időre után kell olajozni, hogy a felület megtarthassa selymes fényét és kellő védelem alatt álljon. Tisztító és ápoló szereket kínálunk hozzá.

 

 


 

Legranto Kvarckő munkalapok:

Egy kvarcalapon előállított műkő a terméskő kisugárzásával, azonban színben és szerkezetben állandó minőséggel. Fantáziadús dekorokkal illetve kőre emlékeztető felületekkel  a Legranto by Lechner végtelen sok formalehetőséget kínál. Hátfalként is alkalmazható. A kvarz a természetben előforduló legkeményebb anyagok egyike. Ez a pult 95%-ban tiszta kvarckristályokból készül. A maradék 5% festékpigment és polimergyanta. Ez utóbbi által egy nem nedvszívó felület jön létre, amit sem impregnálni nem kell, sem utókezelni. Nagymértékben karcolás és ütésálló, valamint szennyeződéstaszító. Mivel nem rendelkezik nyitott pórusokkal ezért a folyadékok nem tudnak behatolni és elszínezni sem (vörösbor, cékla)

 

 

 


 

Kerámia munkalapok:

A kerámia, porcelán vagy kőporcelán termékek minőségét és tulajdonságait mindenki ismeri. Ezek az anyagok ma már ugyanúgy természetes részei mindennapi életünknek, mint az üveg.
A Ceramic by Lechner termékek pontosan vághatóak, megmunkálhatóak, minden méret és alak kialakítása lehetséges. Az anyag természetes hatást kelt. A meleg, egymással
harmonizáló színárnyalatok és sima felületek jól illenek az összes lakberendezési stílusirányzathoz.

 

 

 


 

Üveg munkalapok, hátfalak

A kvarchomok, mész és szóda természetes alapanyagokból előállított üveg felülete rendkívül sima, könnyen ápolható és higiénikus.

Az üveg sokunknak divatos anyag a bútoripar és a belsőépítészet területén. A magánszférában ezeket az anyagokat könnyű tisztíthatóságuk- valamint felületük higénikussága miatt leginkább a konyhákban és fürdőkben alkalmazzuk. A különböző üvegnyomási eljárásainknak köszönhetően azonban a közösségi objektumokban is vonzó megoldást nyújt.

A színes üveg mágnesként vonzza a szemet. Festett üvegeink áttetsző felülete mély benyomást kelt, mely a színek pompáját még jobban kiemeli. A matt, szaténfényű felületek azonban a fényt különböző irányokba szórják a térben. Az üvegdekor ezért teljes anyagként egy finom selymes csillogással hat.


Közzétéve Termékeink

Konyhabútor

 

2Legyen Önnek is egy jó konyhája, amit szívesen használ! 
Cégünk több mint 15 éve tervez és gyárt konyhabútorokat. Rendelkezünk azzal a szaktudással, ami egy jó konyha megvalósításához elengedhetetlen. Látványterven mutatjuk meg az ideális elrendezést és designt. Elmondjuk, hogy miért ezek a megoldások jók Önnek. Milyen anyagokat és miért célszerű alkalmazni. Elkészítjük a költségkalkulációt. Tudjuk, az Ön pénztárcája sem kimeríthetetlen, ezért alternatívákat ajánlunk a költségek csökkentésére. A bútorok széles elemvásztéka, stílusa, szín- és formavilága a különböző alapanyagokból, mindenki számára lehetővé teszi, hogy egyéni elképzeléseivel összhangban kerüljön berendezésre a megálmodott, egyedi méretre szabott, minőségi álomkonyhája.

Ma már a konyha nem csak kifejezetten a főzésre szolgál, hanem közösségi helyként is funkcionálhat. Egyre divatosabbak az amerikai konyhás otthonok. Ezért fontos, hogy a konyhabútor és maga a konyha elrendezése tökéletesen a kényelmünkhöz és igényeinkhez legyen alakítva. Gondolok itt a konyhabútor elemeibe épített elektromos berendezésekre, a konyhabútorok megfelelő magasságára, a konyhai pult méretére, magasságára és magára a konyhabútor alapanyagára. A megfelelő magasságú konyhabútor, kényelmi és egészségügyi szempontból is fontos.
A konyhabútornak a kinézeten kívül nagyobb elvárásoknak is meg kel felelnie.
Egy jól megtervezett konyhabútornak rengeteg edényt, eszközt, kisgépeket kell elrejtenie, elnyelnie és nem utolsó szempont a tartósság sem.
Mindezek mellett a jó konyhabútor kiválasztásakor nem elhanyagolható szempont a bútor anyaga. A tömör fa a legdrágább, legszebb és legtartósabb megoldás. Olcsóbb megoldás ennél az MDF alapanyagból készített bútor, a legolcsóbb kivitelezési megoldás viszont a laminált faforgácslap. Napjaink rohanó világában nincs idő arra, hogy kényelmesen boltról-boltra járjunk a megfelelő bútor kiválasztásához. Minden családi ház vagy lakás mérete, elrendezése más és más, így a milliméterek is számítanak, ezért a széleskörű egyedi tervezés és gyártás a legmegfelelőbb, legyen az konyhabútor vagy szobabútor.

 Az egyedi bútor gyártás folyamán kizárólag az Ön igényeit vesszük figyelembe és hozzáadjuk ötleteinket, tapasztalatainkat, szakmai tudásunkat. Az egyedi konyhabútorok, és más egyedi bútorok előnye, hogy a meglévő falakhoz lehet a készülő bútor elemeit a megfelelő méretére igazítani, ami a tervezés folyamán nagyobb teret ad. Az egyedi bútorkészítés egyik nagy előnye az előre gyártott széria termékekkel szemben, hogy a helyiség kihasználhatósága a maximumára nő, kihasználhatóbb és praktikusabb konyhabútor, bútor készíthető.

Különleges konyháink

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
 

Tekintsék meg mintakonyháinkat is!

Bútorlapos kony...
Elba 1.
Elba 2.
fehér zebrano
Firenze 1.
Firenze 2.
Forest 2.
Forest 3
Gal alu. kerete...
Gemini mdf.
IBIZA
Imola 1.
Imola 2.
Imola 3.
Imola 4.
Imola 5.
kingston
kingston 2
konyha-nyir
Kép 018
Kép 031
Kép 032
Kép 033
Kép 043
London 045
London 1.
London 2.
London 3.
London 4.
London 5.
London 6.
MDF magasfényű
MDF szappan 1.
MDF szappan 2.
MDF szappan 3.
Montreal Vanili...
Nardi
Natúr tölgy ker...
Nápoly 1.
Nápoly 2.
Nápoly 3.
PET magasfényű
Portal MDF
Rama antik dió ...
Rama antik dió ...
Rama antik dió ...
Rama antik dió ...
Rama Calvados
Rama éger 1.
referencia Szic...
referencia Szic...
Roma 1.
Roma 2.
Roma 3.
Roma 4.
Rosa MDF
Senio
Szicilia 1.
Vanilia keretes...
Vanilia keretes...
Verona 1.
Verona 2.
Verona 3.
Verona 4.
Verona 5.
Verona 6.
Vetro magasfény...
Éger 3
p01
p02
p03
p04
p05
p06
p07
p08
p09
p10
p11
p12
p13
p14
p15
p16
p17
p18
p19
p20
p21
p22
p23
p24
p25
p26

Közzétéve Termékeink

Belépés

Rólunk mondták