Mentés

ditre-logo

Cikkek megjelenítése címkék szerint: modern

Étkező

Minden konyhabútorunkhoz, legyen az modern vagy klasszikus, választhat étkezőgarnitúrát. Az alacsony árfekvésű 'Stilla' modelljeiből vagy a prémium kategóriát képviselő 'Ideal Sedia' olasz gyártó termékeiből, hogy biztositva legyen a tökéletes harmónia.

 

 

Galéria megtekintése


 

Közzétéve Termékeink

Konyhabútor

 

2Legyen Önnek is egy jó konyhája, amit szívesen használ! 
Cégünk több mint 15 éve tervez és gyárt konyhabútorokat. Rendelkezünk azzal a szaktudással, ami egy jó konyha megvalósításához elengedhetetlen. Látványterven mutatjuk meg az ideális elrendezést és designt. Elmondjuk, hogy miért ezek a megoldások jók Önnek. Milyen anyagokat és miért célszerű alkalmazni. Elkészítjük a költségkalkulációt. Tudjuk, az Ön pénztárcája sem kimeríthetetlen, ezért alternatívákat ajánlunk a költségek csökkentésére. A bútorok széles elemvásztéka, stílusa, szín- és formavilága a különböző alapanyagokból, mindenki számára lehetővé teszi, hogy egyéni elképzeléseivel összhangban kerüljön berendezésre a megálmodott, egyedi méretre szabott, minőségi álomkonyhája.

Ma már a konyha nem csak kifejezetten a főzésre szolgál, hanem közösségi helyként is funkcionálhat. Egyre divatosabbak az amerikai konyhás otthonok. Ezért fontos, hogy a konyhabútor és maga a konyha elrendezése tökéletesen a kényelmünkhöz és igényeinkhez legyen alakítva. Gondolok itt a konyhabútor elemeibe épített elektromos berendezésekre, a konyhabútorok megfelelő magasságára, a konyhai pult méretére, magasságára és magára a konyhabútor alapanyagára. A megfelelő magasságú konyhabútor, kényelmi és egészségügyi szempontból is fontos.
A konyhabútornak a kinézeten kívül nagyobb elvárásoknak is meg kel felelnie.
Egy jól megtervezett konyhabútornak rengeteg edényt, eszközt, kisgépeket kell elrejtenie, elnyelnie és nem utolsó szempont a tartósság sem.
Mindezek mellett a jó konyhabútor kiválasztásakor nem elhanyagolható szempont a bútor anyaga. A tömör fa a legdrágább, legszebb és legtartósabb megoldás. Olcsóbb megoldás ennél az MDF alapanyagból készített bútor, a legolcsóbb kivitelezési megoldás viszont a laminált faforgácslap. Napjaink rohanó világában nincs idő arra, hogy kényelmesen boltról-boltra járjunk a megfelelő bútor kiválasztásához. Minden családi ház vagy lakás mérete, elrendezése más és más, így a milliméterek is számítanak, ezért a széleskörű egyedi tervezés és gyártás a legmegfelelőbb, legyen az konyhabútor vagy szobabútor.

 Az egyedi bútor gyártás folyamán kizárólag az Ön igényeit vesszük figyelembe és hozzáadjuk ötleteinket, tapasztalatainkat, szakmai tudásunkat. Az egyedi konyhabútorok, és más egyedi bútorok előnye, hogy a meglévő falakhoz lehet a készülő bútor elemeit a megfelelő méretére igazítani, ami a tervezés folyamán nagyobb teret ad. Az egyedi bútorkészítés egyik nagy előnye az előre gyártott széria termékekkel szemben, hogy a helyiség kihasználhatósága a maximumára nő, kihasználhatóbb és praktikusabb konyhabútor, bútor készíthető.

Különleges konyháink

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
 

Tekintsék meg mintakonyháinkat is!

Bútorlapos kony...
Elba 1.
Elba 2.
fehér zebrano
Firenze 1.
Firenze 2.
Forest 2.
Forest 3
Gal alu. kerete...
Gemini mdf.
IBIZA
Imola 1.
Imola 2.
Imola 3.
Imola 4.
Imola 5.
kingston
kingston 2
konyha-nyir
Kép 018
Kép 031
Kép 032
Kép 033
Kép 043
London 045
London 1.
London 2.
London 3.
London 4.
London 5.
London 6.
MDF magasfényű
MDF szappan 1.
MDF szappan 2.
MDF szappan 3.
Montreal Vanili...
Nardi
Natúr tölgy ker...
Nápoly 1.
Nápoly 2.
Nápoly 3.
PET magasfényű
Portal MDF
Rama antik dió ...
Rama antik dió ...
Rama antik dió ...
Rama antik dió ...
Rama Calvados
Rama éger 1.
referencia Szic...
referencia Szic...
Roma 1.
Roma 2.
Roma 3.
Roma 4.
Rosa MDF
Senio
Szicilia 1.
Vanilia keretes...
Vanilia keretes...
Verona 1.
Verona 2.
Verona 3.
Verona 4.
Verona 5.
Verona 6.
Vetro magasfény...
Éger 3
p01
p02
p03
p04
p05
p06
p07
p08
p09
p10
p11
p12
p13
p14
p15
p16
p17
p18
p19
p20
p21
p22
p23
p24
p25
p26

Közzétéve Termékeink

Belépés

Rólunk mondták