Cikkek megjelenítése címkék szerint: keramia

Munkalap

Ásványi anyag "Elements" munkalapok:

Az anyag felülete meleg és selymes tapintású. Az ásványi alapanyag homogén, porózusmentes, ezáltal ideális felületi sajátosságainak köszönhetően nem látszanak meg rajta használatból eredő pecsétnyomok, könnyen kezelhető és nem ártalmas az egészségre.  Éveken át tartó használatot követően a felületet újra meg lehet munkálni és ezzel megtartja kiváló minőségét.
 Összetéveszthetetlen jellege az ásványi alapanyagoknak köszönhető, mely által a felület változatos és bársonyos érzetet kelt. A fugamentes lapösszeillesztések és a szintbeépíthető mosogatók és mosdókagylók lehetővé teszik a meghatározó mozgástereket határtalan kialakítási lehetőségeit a tervezésnél.


 

Laminált munkalap:

A laminált alapanyag a legismertebb és a leggyakrabban alkalmazott munkafelület a konyhában. A felszíne tartós, könnyen tisztítható és bőséges színváltozatokban kapható.

 

 

 

 

 


 

C+S by Lechner laminált munkalapok:

Egy felület, mely az érdes felszínű kő hatását kelti. A laminátum dombornyomása egy kiváló technika, mely lenyűgöző optikai hatást kelt. A felszín struktúráján a fény erőteljesebben törik meg, mint egy sima felületem, ami által a színek semlegessége elvész és melegséget, kellemes környezeti hangulatot sugároz.

 

 

 

 

 


 

Tömörfa munkalapok:

Tömör fa - egy modern anyag természetes kisugárzással, mely hozzájárul egy kellemes belső klíma megteremtéséhez. A lenyűgöző fa anyag melletti választás, bambusz kiegészítés révén, meghatározza az aktuális trendet lakóterületében.
A tömörfából gyártott munkalappal Ön egy darabka színtiszta természetet kap. Az alkalmazott fafajták, a gőzőlt bükk, a jávor, a cseresznye, a dió, az akác és a juhar, ami bioanyagokkal, több rétegben van impregnálva.
Ezeket a lapokat időről-időre után kell olajozni, hogy a felület megtarthassa selymes fényét és kellő védelem alatt álljon. Tisztító és ápoló szereket kínálunk hozzá.

 

 


 

Legranto Kvarckő munkalapok:

Egy kvarcalapon előállított műkő a terméskő kisugárzásával, azonban színben és szerkezetben állandó minőséggel. Fantáziadús dekorokkal illetve kőre emlékeztető felületekkel  a Legranto by Lechner végtelen sok formalehetőséget kínál. Hátfalként is alkalmazható. A kvarz a természetben előforduló legkeményebb anyagok egyike. Ez a pult 95%-ban tiszta kvarckristályokból készül. A maradék 5% festékpigment és polimergyanta. Ez utóbbi által egy nem nedvszívó felület jön létre, amit sem impregnálni nem kell, sem utókezelni. Nagymértékben karcolás és ütésálló, valamint szennyeződéstaszító. Mivel nem rendelkezik nyitott pórusokkal ezért a folyadékok nem tudnak behatolni és elszínezni sem (vörösbor, cékla)

 

 

 


 

Kerámia munkalapok:

A kerámia, porcelán vagy kőporcelán termékek minőségét és tulajdonságait mindenki ismeri. Ezek az anyagok ma már ugyanúgy természetes részei mindennapi életünknek, mint az üveg.
A Ceramic by Lechner termékek pontosan vághatóak, megmunkálhatóak, minden méret és alak kialakítása lehetséges. Az anyag természetes hatást kelt. A meleg, egymással
harmonizáló színárnyalatok és sima felületek jól illenek az összes lakberendezési stílusirányzathoz.

 

 

 


 

Üveg munkalapok, hátfalak

A kvarchomok, mész és szóda természetes alapanyagokból előállított üveg felülete rendkívül sima, könnyen ápolható és higiénikus.

Az üveg sokunknak divatos anyag a bútoripar és a belsőépítészet területén. A magánszférában ezeket az anyagokat könnyű tisztíthatóságuk- valamint felületük higénikussága miatt leginkább a konyhákban és fürdőkben alkalmazzuk. A különböző üvegnyomási eljárásainknak köszönhetően azonban a közösségi objektumokban is vonzó megoldást nyújt.

A színes üveg mágnesként vonzza a szemet. Festett üvegeink áttetsző felülete mély benyomást kelt, mely a színek pompáját még jobban kiemeli. A matt, szaténfényű felületek azonban a fényt különböző irányokba szórják a térben. Az üvegdekor ezért teljes anyagként egy finom selymes csillogással hat.


Közzétéve Termékeink

Készülékek

Ahhoz, hogy konyhája teljessé váljon, szabadon álló vagy beépíthető háztartási gépekre is szüksége van.
Mi azért vagyunk, hogy összekössük Önt, és a világ vezető konyhatechnológia gyártóinak termékeit. Kiemelten ügyelünk a minőségre, mert mi magunk is fogyasztók vagyunk, épp ezért figyelemmel, türelemmel és első sorban szakértelemmel állunk az ön rendelkezésére.
Termékeink körében megtalálhatóak a minden igényt kielégítő beépíthető készülékek széles skálája, legalacsonyabb árkategóriától egészen a luxus kategóriájú, magas színvonalú termékekig. E kínálati rugalmasság tette lehetővé eddigi sikeresen teljesített projekt feladatainkat.
A piacon fellelhető számos márkák sokasága közül segítünk az Ön számára legmegfelelőbb készülékek kiválasztásában, az ár, a minőség és a funkcionalitás egyenes arányát figyelembe véve.

Katalógusok

ARISTON 2009 TEKA 2011 ZANUSSI 2011 elux2011 bosch 2011 bosch 125
bosch 2010 beeprajzok siemens 2010 ujdonsagok siemens 2010 siemens 2010 beeprajzok gorenje cat pininfarina
fagor2011 he whirlpool 2011 Whirlpool ms kat Plados 2009 rodi
Catler 2009 cremesso 2010 jura 2010

 

Közzétéve Termékeink

Belépés

Rólunk mondták